România

Cazarea din România de unde nu aș mai fi plecat

Un loc de poveste

La începutul verii, am ajuns în locul cu cea mai faină energie, cazarea din România de unde nu aș mai fi plecat. Locul unde îți trăiești liniștea, îți încarci bateriile. Este cel mai fain hotel, din România, în care eu am stat până acum. Și am câteva hoteluri de 4 sau 5 stele pe listă.

Piscina infinity

Marea de la munte

Mare şi munte în acelaşi loc, Colibița este varianta ideală pentru o destinaţie de vacanţă. Când vine vorba de cazare, recomandarea mea merrge către hotel Panoramic. Aici găsești Paradisul României. Oamenii, serviciile, locul, totul este într-o armonie perfectă. Am ales cazarea pentru o zi, fiind în drum spre Bucovina, dar mi-a plăcut atât de mult încât am preferat să mai stau o noapte și să plec cu noaptea în cap spre următoarea destinație.

View-ul din cameră

Panoramic Colibița îți lasă pe suflet amprenta acelui loc de “nu mă uita”. Îți schimbă percepția despre ce experiențe îți pot oferi cazările din România și te face să îi promiți că ai să revii. Este cazarea din România de unde nu aș mai fi plecat.

Lacul Colibita

Totul arată impecabil aranjat, până la cel mai mic detaliu. Fie că alegi apartamentul în care ești cazat, leagănul sau jacuzzi-ul de pe terasă, sau piscina infinity, peste tot găsești un colțișor care să te ademenească să te relaxezi.

Ca în Bali

Senzația de a sta în piscina infinity și de a privi în zare, spre lacul Colibița, este imposibil de descris în cuvinte. Trebuie să fii acolo, să o trăiești. Am avut norocul să prind si o ploaie de vară. A fost ceva wow. Nu am ajuns, încă, în Bali, dar am avut feelingul că aș fi acolo.

E de ajuns aici și iarna, când afară sunt -10 grade sau ninge, temperatura apei din picină fiind de peste 35 de grade, iar în cameră arde focul în șemineu.

Piscina tip infinity de la etajul superior este una dintre atracțiile resortului, fiind astfel concepută încât să poată fi utilizată tot timpul anului.  Mai ai parte de saună uscată și umedă, salonul de masaj, sală de jocuri, fire pit, aparate fitness pentru adulți și spațiile de joacă amplasate în aer liber și câteva zone discrete de recreere. Este locul perfect pentru o vacanță de vis.

Află AICI cât costă și disponibilitatea

Ce poți face în zonă

Localitatea Colibița este așezată pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani, pe malul lacului Colibița, numit și „Marea de la Munte”, fiind declarată stațiune turistică.

Panoramic Colibita

Zona oferă vaste posibilități de destindere pentru iubitorii muntelui, în orice anotimp: excursii, drumeții (Tăul Zânelor, izvorul de apă minerală Borcut, trasee montane – traseu marcat de 3,5 ore pâna în Vf. Bistricioru, Castel Dracula lângă Pasul Tihuța – 1100 m alt), ciclism montan, caiac, alpinism, pescuit etc.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hai în comunitatea mea

Like-ul tău mă ajută să cresc.


This will close in 15 seconds