Prin Lume,  România

Cazare de poveste în Apuseni: două căsuțe ascunse pe un tărâm secret

Cazare de poveste in Apuseni

Apusenii sunt locul meu de încărcat bateriile, locul unde s tau de vorbă cu mine și de unde mă întorc mereu cu un vibe tare fain. În inima Apusenilor, la limita județelor Bihor și Cluj, am descoperit un tărâm de poveste: View Topia the Secret Land.

Satul de vacanță Viewtopia – The Secret Land este o locație inedită de cazare din Valea Drăganului. La acest lucru contribuie amplasamentul deosebit de avantajos, la circa 100 metri soseaua principală, într-un loc intim și liniștit, pe malul stâng al Văii Drăganului.

Casuta Mexicana din Apuseni

Aici descoperi două căsuțe absolut fermecătoare, aduse direct din povești. Una dintre ele se numește Căsuța Mexicană, iar cealaltă Căsuța Albastră. Decorul este ireal. Când am intrat în fiecare dintre ele nu îmi venea să cred că există astfel de locații tematice, atât de frumos dezvoltate, în România.

Trei văi și două căsuțe

Am petrecut un weekend în căsuța Albastră și nu aș mai fi plecat de acolo. M-am trezit în fiecare dimineață devreme să nu ratez răsăritul și frumusețea locului la lumina primelor raze de soare.

Dormitoarele din casuta albastra

Situat in Valea Drăganului din județul Cluj, Transilvania, Viewtopia se adresează tuturor celor îndrăgostiți de natură, de munte, ape curgătoare, liniște, intimitate și frumos.

Vibe-ul și energia locului nu pot fi transmise prin scris, dar se simt din plin acolo. Este un loc care îți lasă pe suflet amprenta lui, un loc care te face să îi promiți că te vei întoarce.

Cele două căsuțe au fost restaurate cu  pasiune pentru lemn și au primit o frumusețe copleșitoare. Materialele folosite sunt cu preponderență naturale, găsite la locul construcției – lemn, piatră, lut și stuf.

O cazare de poveste din Apuseni

Sunt înconjurate de trei văi care le dau un farmec și mai aparte. În grădina plină de liniște ai parte filigorii unde îți poți savura cafeaua de dimineață, îți iei porția de vitamina D de la domnul Soare sau îți poți asculta gândurile.

Casuta Albastra din Apuseni

Cu o capacitate de cazare de 6 persoane, Căsuța Albastra este formată din 3 dormitoare, din care 2 cu pat matrimonial și 1 cameră cu 2 paturi single, 1 bucătărie complet utilată, 2 băi, loc de luat masa și living.

Casuta Mexicana

Căsuța Mexicană are o capacitate de cazare de 4 persoane și este formată din 2 paturi duble (din care unul la mezzanine), 1 bucătărie complet utilată și 1 baie.

Ce poți vizita în zonă:

 – Barajul Drăgan Floroiu;

 – Cascada Valul Miresei;

 – Casa Memorială Octavian Goga (Ciucea);

 – Cetatea Bologa;

 – Moara de Apă de la Bologa;

 – Arborele Sequoia;

 – Lacul Beliș Fântânele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hai în comunitatea mea

Like-ul tău mă ajută să cresc.


This will close in 15 seconds