DESPRE MINE

DESPRE MINE

Bună! Eu sunt Claudia, și mă bucur că ai trecut pragul blogului meu. Fostă jurnalistă, cu experiență de peste 11 ani în presa scrisă și televiziune, am ales să schimb direcția, dar a rămas pasiunea pentru scris. Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni, să le ascult poveștile, să le spun mai departe.

Iubesc România, cu bune, cu rele, din tot sufletul, pentru că are ceva ce nu aș găsi nicăieri în lumea asta, oricât de departe, de civilizat, de modern ar fi locul. Are emoție, are simplitate, are bunătate.

Iubesc România pentru munți, pentru Delta Dunării, pentru dealuri, pentru păduri, pentru oamenii buni care ajută fără să aștepte nimic la schimb. Iubesc România pentru că mi-a dat rădacini.

Sunt destule lucruri care nu-mi plac, dar cred că e de datoria mea și a ta, a celor care credem și ne mândrim cu țara asta să încercăm să facem România iubibilă.

Trăiesc în cel mai frumos oraș din România și mă mândresc cu asta: Oradea, iar Apusenii, care sunt la o aruncătură de băț, sunt locul în care mă descopăr, îmi încarc bateriile, și mă scot din zona de confort.

romandra.ro este un proiect de suflet. Aici vreau să las tot ce găsesc mai frumos din călătorii, din experiențele și poveștile oamenilor. Vreau să fie un album cu amintiri și dovada faptului că din pasiune se nasc cele mai faine proiecte.

Vin cu povești despre vacanțe, cu ponturi și cu locuri dragi, numai bune de pus pe lista de travel. Hai și tu să descoperim România, să descoperim lumea, să descoperim cât mai multe locuri faine!

Hai în comunitatea mea

Like-ul tău mă ajută să cresc.


This will close in 15 seconds